Τα πρώτα

Πατάτες Ροδελάτες

Φρέσκιες, χειροποίητες, στρογγυλές τηγανητές πατάτες. Συνοδεύονται από 2 σως (κοκτέιλ-ροκφόρ).

Κρεμμύδια Τηγανητά

Τραγανές ψιλοκομμένες ροδέλες κρεμυδιού, τηγανισμένες πανέ.

Λαχανικά Σχάρας

Ολόφρεσκα ψητά λαχανικά, σερβιρισμένα με μπαλσάμικο και σουσάμι.

Φτερουγίτσες

Φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε πικάντικη σως.

Φέτα Σουσαμάτη

Παναρισμένη φέτα με σουσάμι και μέλι. Ιδιαίτερος συνδυασμός που αρέσει σε όλους.

Μανιτάρια Πλευρώτους

Λαχταριστά, ψητά μανιτάρια πλευρώτους.

Χωριάτικο Λουκάνικο

Καπνιστό λουκάνικο Καρδίτσας με πράσο. Γαρνίρεται με τηγανητές πατάτες.

Τηγανιά

Τρυφερά κομματάκια χοιρινού, μαγειρεμένα σε ζωμό κρέατος με πολύχρωμες πιπεριές και κρεμμύδι. Σερβίρεται σε παραδοσιακό τηγάνι.

Κοτομπουκιές

Φιλετάκια κοτόπουλου παναρισμένα.