Μπύρες Lager


MillerΗΠΑ, 4,7% alc - 330ml


Ξανθό χρώμα. Γεύση απαλή και φρουτώδης. Σερβίρεται σε μπουκάλι αλλά κάθε στιγμή νιώθεις τη ζωντάνια της σαν να είναι μια ζωηρή βαρελίσια μπύρα. Αυτό είναι το μυστικό της. Η ξανθιά Αμερικάνα για όλα τα γούστα.


Kozel DarkΤσεχία, 3,8% alc - 500ml


Βαθύ σκούρο χρώμα. Υπέροχη, ελαφριά γεύση καραμέλας και λυκίσκου, ελαφρώς γλυκιά, με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και ένα ελαφρύ άρωμα καπνιστού. Αυτό που τη διακρίνει είναι ο επίσης σκουρόχρωμος αφρός της. Η Kozel αποτελεί μια από τις καλύτερες σκουρόχρωμες μπύρες διεθνώς.


Peroni Nastro AzuroΙταλία 5,1% alc - 330ml


Ξανθό χρώμα. Γεύση ντελικάτη, με πικάντικες πινελιές, άρωμα λυκίσκου και έντονη την αίσθηση του κίτρου. Όλη η Ιταλική φινέτσα σε ένα κομψό μπουκάλι μπύρας!


SapporoΙαπωνία, 4,5% alc - 330ml


Ξανθό λαμπερό χρώμα ευχάριστη ελαφριά γεύση και πλούσιος αφρός. Διακρίνεται για την πολύ καλή ισορροπία πικράδας και γλυκύτητας.


GambrinusΤσεχία, 5,0% alc – 500ml.


Χρυσαφένιο χρώμα. Γεύση βύνης με φρουτώδες τελείωμα. Η συγκεκριμένη μπύρα πήρε το όνομα της από τον θρυλικό Φλαμανδό βασιλιά Gambrinus που ήταν διάσημος για τις ικανότητες του στην παραγωγή μπύρας. H No1 μπύρα σε πωλήσεις στην Τσεχία.


Fischer TraditionΓαλλία, 6,0% alc - 650ml


Χρυσόξανθο χρώμα. Με ελαφριά πικρή και φρουτώδη γεύση. Αρώματα φρούτων, με νότες λυκίσκου και πλούσιο πυκνό αφρό. Η FISCHER Tradition κυκλοφορεί σε συλλεκτικό μπουκάλι με πορσελάνινο πώμα.


Staropramen Premium LagerΤσεχία, 5% alc - 500ml


Η καλά ισορροπημένη, μεστή και ευχάριστα απαλή γεύση της Staropramen Premium Lager θα σας προσφέρει μια ικανοποιητική απόλαυση της γνήσιας τσέχικης μπύρας.


Estrella BarcelonaΙσπανία, 5,4% alc - 330 ml


H βραβευμένη μπύρα χωρίς γλουτένη.Γεύση απαλή και φρουτώδης με χρώμα χρυσαφένιο. Η ιδιαίτερη γεμάτη γεύση της την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μπύρες της κατηγορίας και γι’αυτό θεωρείται ως η πιο αγαπημένη gluten free lager στον κόσμο.


Bière du DesertΓαλλία, 7,2% alc - 330 ml


Τα χαρακτηριστικά της “Bière du Desert” και το ξανθό της χρώμα, την κάνουν ιδανική για να σβήσει την πιο δυνατή δίψα: αυτή του αληθινού εραστή της μπύρας!