Μοναστηριακές ΜπύρεςChimay BlueΒέλγιο, 9% alc - 330ml


Βαθύ καστανό χρώμα με πορτοκαλί ανταύγειες. Γεύση δυνατή και ιδιαίτερα πλούσια, φρουτώδης , χαρίζει βελούδινες στιγμές στο στόμα, ενώ η ξηρή γεύση της αναδεικνύει μία νότα καραμέλας και µπαχαρικών. Πρόκειται για μία μπύρα παλαίωσης που συνεχίζει να βελτιώνεται με τα χρόνια αν αποθηκευτεί σε σκοτεινό και ξηρό μέρος. Επαναζύµωση στη φιάλη. Πίνεται είτε στους 10-12 βαθμούς ή σε θερμοκρασία δωματίου.


Chimay RedΒέλγιο, 7% alc - 330 ml


Σκούρο βαθυκόκκινο, Χαλκοκόκκινο χρώμα με κρεμώδη αφρό. Μεταξένια δροσιστική γεύση με μία ευχάριστη πικράδα. Ελκυστική και απολαυστική με έντονη την παρουσία του βερίκοκου. Επαναζύµωση στη φιάλη. Ιδανικά πίνεται στους 10-12 βαθμούς.


La Trappe DoubelΟλλανδία, 7% alc - 330 ml.


Πορφυρό, µοναδικό σκούρο χρώµα στο κόκκινο του ρουµπινιού. Γεύση αρχικά γλυκιά και αρωματική, εξελίσσεται λίγο πικάντικη και στο τέλος είναι ευχάριστα φρέσκια και δροσερή.


La Trappe TrippelΟλλανδία, 8% alc - 330 ml.


Σκουρόξανθη. Γεύση δυνατή, λίγο πικρή με άρωμα φρούτων ξηρών καρπών, µελιού και καραμέλας µε γλυκόπικρη επίγεύση. Μία από τις καλύτερες ολλανδικές µπύρες. Μπύρα υψηλής ζύµωσης.


La Trappe WitteΟλλανδία, 5,5% alc - 330ml


Ανοιχτόχρωμη. Γεύση πικάντικη λίγο πικρή με γεύση φρούτων και μπαχαρικών.


Westmalle TrappistΒέλγιo 9,5% alc - 330 ml.


Σκούρα με κόκκινες και καφέ ανταύγειες. Εντονα αρώματα καραμέλας και μαγιάς, πλούσιος αφρός, γεύση γλυκόπικρη και απαλό αλλά πυκνό σώμα. Επαναζύμωση στη φιάλη.


Rochefort TrappistΒέλγιο, 7,5% alc - 330 ml


Rochefort 6: Πήρε την ονομασία της από την παλιά κλίμακα μέτρησης σε «Βέλγικους βαθμούς» που δεν χρησιμοποιείται πλέον σήμερα. Κοκκινωπό καφέ χρώμα με πορτοκαλί και χρυσαφί ανταύγιες. Ελαφρύ σώμα με γήινες γεύσεις και βοτανικό χαρακτήρα. Εκλεπτυσμένη, ελαφρώς πικάντικη γεύση και μικρή καραμελένια επίγευση. Φυσική επαναζύμωση στην φιάλη.