Μπύρες Pils


RadebergerΓερμανια, 4,8% alc - 330 ml,


Ξανθό διαυγές χρώμα. Μία απόλαυση για τον ουρανίσκο με διακριτικό, απαλό άρωμα, πλούσιο και κρεμώδη αφρό και ελαφρώς πικρή επίγεύση. Η Radeberger έχει την μεγαλύτερη ιστορία στην παράγωγη Pilsner από οποιαδήποτε άλλη ζυθοποιία της Γερμανίας.


WarsteinerΞανθό, Γερμανία, 4.8% alc.


Η Warsteiner θεωρείται η «Βασίλισσα των μπυρών» (Eine Königin unter den Bieren). Δικαιωματικά ίσως αφού είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο brand και πολύ αγαπημένο στην Ελλάδα. Ελαφριά μπύρα με άρωμα λυκίσκου και ελαφριά πικράδα μέχρι το τέλος.


Voreia PilsnerΣερρες, 5% alc, 330 ml


Κλασική και σύγχρονη. Πλούσια και διακριτική. Μια PILSNER με αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών, μέτριας πικράδας με πολύ ευχάριστη επίγευση. Ταιριάζει με πράσινες σαλάτες, ψάρια, κοτόπουλο, τηγανιτά, ελαφριά τυριά και γενικά ελαφριά φαγητά.


JeverΓερμανια, 4,9% alc - 330 ml


Ξανθό χρώμα. Γεύση φρουτώδης και ελαφρώς πικρή, με γεύση βοτάνων και αρώματα ρετσινιού που εξισορροπούνται από την καβουρδισμένη βύνη.


Νήσος Pilsener ΑπαστερίωτηΒαγιά Τήνου, 5% alc - 330 ml


Χρυσόξανθο χρώμα. Δημητριακά, λυκίσκος, εσπεριδοειδή, δίνουν δυνατά το παρόν στο ποτήρι σας. Η Νήσος δεν υποβάλλεται σε θερμική επεξεργασία (παστερίωση). Δεν έχει συντηρητικά και ιδανικά καταναλώνεται στους 4-6οC